PROEFLES (HOT) YOGA €10,-

Hot Yoga is geschikt voor iedereen. Oud, jong, lenig, stijf, fit, of juist niet zo energiek. Iedereen kan Hot Yoga beoefenen. Of je het nu dagelijks doet of éénmaal per week. Heb je helemaal geen ervaring met Hot Yoga? Juist goed, want dan stap je er open in. Misschien zal niet alles onmiddellijk lukken, maar gewoon plezier hebben genieten en ervaren, dit staat bij ons centraal. Lees hieronder de tips voor je eerste les.

GRATIS gebruik van Yogamat

GRATIS gebruik van leshanddoek

GRATIS gebruik van gezichtsdoekje

Bereid je voor op je eerste les

Hot Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en je hoeft geen ervaring te hebben. Wel heb je enige voorbereiding nodig voor je eerste les:

Drink gedurende de dag veel water, hydrateer je lichaam, ook tijdens en na de les

Neem een flesje water mee voor in de les. Je yogamat, leshanddoek en gezichtsdoekje ligt al voor je klaar indien je een proefles hebt!

Draag een sporttop en sportbroek (schoenen zijn niet nodig, de les is op blote voeten)

Er zijn geen douches aanwezig in onze studio

Eet uiterlijk 2 uur vóór aanvang van de les, als je toch iets wilt eten, eet dan iets lichts.

Als het je eerste Hot Yoga les is, zorg dan dat je uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent

Geef jezelf de tijd en bouw het op. Geef de moed niet op na de eerste keer en volg minstens twee tot drie lessen. Je lichaam heeft namelijk tijd nodig om aan al dat nieuws te wennen.

The Sweat Series raadt het niet aan om Hot Yoga 38º te beoefenen tijdens de zwangerschap, maar verwelkomt je graag in een van onze andere yogalessen op ons lesrooster.

Annuleren van een (proef)les kan uiterlijk 8 uur voor aanvang van de les, zodat we jouw gereserveerde plek weer tijdig kunnen inzetten voor iemand anders. Indien niet uiterlijk 8 uur van te voren wordt geannuleerd, wordt de les in mindering gebracht.